Rådgivning i 3 steg.

  • Behovsanalys

    För att skräddarsy valet av säng till ditt individuella behov, inleds processen med en noggrann analys. Vi utforskar dina sömnvanor, identifierar eventuella hälsoproblem och tar hänsyn till specifika preferenser. Dessutom bedömer vi ditt behov av utrymme för att säkerställa optimal komfort.

  • Komfortnivå och Materialval

    Vi strävar efter att skapa en sömnupplevelse som passar varje individ. Genom att diskutera önskad fasthet och mjukhet kan vi anpassa sängen för att möta personliga preferenser. Vidare utforskar vi olika materialalternativ såsom minnesskum, fjädrar eller latex för att hitta det optimala materialet för den bästa nattens sömn.

  • Budget och Livsstil

    En viktig del av beslutet är att skapa en balans mellan önskad komfort och budget. Genom att sätta en realistisk budget och diskutera olika prisalternativ strävar vi efter att hitta det bästa möjliga valet. Vi tar även hänsyn till livsstilsfaktorer, inklusive allergier eller önskemål om en miljövänlig säng, för att säkerställa att sängen inte bara passar ekonomiskt utan också livsstilsmässigt.

Sov lika gott som Glenn

Glenn Hysén och hans fru Camilla besökte oss på Sängsäng och fick en privat rådgivning av en av våra specialister. Det slutade i att Glenn nu är en glad ägare till en säng från Aya of Sweden.

Är rådgivningen gratis?

Självklart är vår rådgivning kosttnadsfri för dig och det är inte kopplat till något köpkrav. Om ditt besök slutar med att du inte investerar i någon ny säng så har du åtminstone fått med dig ett par goda råd och en god kopp kaffe!

Har du inte möjlighet att ta dig till och från butiken på egen hand?

Oroa dig inte! Vi både hämtar och lämnar dig för att du ska få en bekväm och avslappnad sängprovningsupplevelse. Helt utan kostnad! Ange att du behöver transport när du gör din bokning.

Boka din tid här

Välj dag och tid som passar dig och fyll i dina uppgifter i bokningskalendern nedan.

Om bokningskalendern inte laddar nedan, klicka här.